Personale

Christina Dige Rejkjær

Centerleder

Christina er centerleder i Frivilligcenter Rebild, og har sammen med bestyrelsen ansvaret for at udarbejde centerets strategi og sikre, at strategien omsættes til praksis. Christina har således ansvaret for den daglige drift i frivilligcenteret. Hun rådgiver og understøtter de frivillige, har ansvaret for fundraising til Frivilligcentret og står for samarbejdet med Rebild kommune, Socialministeriet, lokale virksomheder, fonde og meget mere.

Christina er uddannet Sociolog ved Aalborg Universitet og har hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med frivillighed og udvikling på ældre- sundheds- og socialområdet. Før hun blev ansat som centerleder arbejdede hun som projektleder og havde ansvaret for etableringen af Frivilligcenter Rebild. Der før arbejdede hun som chefkonsulent i en konsulentvirksomhed, hvor hun stod i spidsen for en række udviklingsprojekter omhandlende forebyggelse af ensomhed, samskabelse, frivilligindsatser og organisationsudvikling. 

Telefon: 30 10 57 29

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Frederik Bovbjerg

Projektleder - på barsel

Frederik er projektleder for projektet FlereMed, som har til formål at hjælpe flere mennesker udenfor arbejdsmarkedet ud i Rebild Kommunes sprudlende foreningsliv. Frederik løser desuden grafik- og kommunikationsopgaver og er ansvarlig for vores IT. 

Frederik er uddannet i Anvendt filosofi ved Aalborg universitet med specialisering i Organisations- og dialogfilosofi.  Han har tidligere arbejdet som udviklingskonsulent hos UCN, Naturmødet og i Teknik og Miljø forvaltningen i Hjørring Kommune, hvor han bl.a. arbejdede med fondsansøgninger, forskellige udviklingsprojekter, evaluering og grafisk arbejde.

Telefon: 51 54 20 63

Mail:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Gitte Dahl Beckner

Administrativ medarbejder

Gitte er at træffe på kontoret i Frivilligcenter Rebilds åbningstid. Det vil derfor primært være Gitte, der tager imod jer, når I besøger Frivilligcenter Rebild. Gitte står for den daglige lokalebooking, samt viser jer vej til mødelokalerne. Gitte er også behjælpelig med brug af centerets printere og kopiering. 

Herudover står Gitte for mange af vores administrative opgaver, så som bogføring, regnskab, ajourføring af medlemskartotek, og vedligeholdelse af foreningsguiden m.m.

Nyhedsbrev, hjemmeside samt opslag på sociale medier, er også nogle af de mange funktioner Gitte har. 

Gitte er uddannet indenfor kommunikation, samt organisation og ledelse.

Telefon: 51 68 86 22

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Chanette Schou Lynge Larsen

Projektmedarbejder

Chanette arbejder for projektet FlereMed, som har til formål at hjælpe flere mennesker udenfor arbejdsmarkedet ud i Rebild Kommunes sprudlende foreningsliv. Chanette skal desuden arbejde med fundraising samt tværorganisatorisk samarbejde med andre organisationer.

Chanette har en kandidat i Socialt Arbejde ved Aalborg universitet med specialisering i anerkendelse og borgerinddragelse.  Hun har tidligere arbejdet som Beskæftigelsesfaglig medarbejder ved Aalborg Jobcenter, samt som udviklingskonsulent ved døgntilbud i Aalborg kommune hvor hun bl.a. arbejdede med fundraising, tværorganisatorisk samarbejde og match mellem børn og idrætsaktiviteter/frivilligorganisationer.

Telefon: 51 23 30 03

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

 

Chanette Schou Lynge Larsen

Projektmedarbejder

Haris er i praktik hos os i Frivilligcenter Rebild i vinter/forår 2023. Han er lige nu i gang med sin uddannelse som administrationsbachelor på UCN Aalborg, hvor han blandt andet har taget valgfag indenfor vejledning og har stor interesse for vejledning og det frivillige område.

Haris’ opgaver i Frivilligcenter Rebild vil være udarbejdelse af foreningsbeskrivelser, content til Facebook og Instagram samt bistå med at forberede og afholde arrangementer. Derudover deltager han også i arbejdet med projektet ”Flere med” og laver administrative opgaver som blandt andet at skrive referat af møder og lokalebookinger.

Telefon: 51 23 30 03

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

 

Maria Vinther Kristensen

Kommunikationsmedarbejder

Maria er i praktik i Frivilligcenter Rebild i Vinteren 2021 og foråret 2022. Hun har en bachelor i Sociologi og en kandidat i udvikling og internationale relationer fra Aalborg universitet. Hun har gennem hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med frivillighed her særligt med fokus på unge, tosprogede og kvinder i udsatte situationer. Hun har tidligere arbejdet som netværkskoordinator, hvor hun blandt andet har stået for samskabelse, frivillighed og hjulpet tosprogede ud i foreningslivet. 

Maria arbejder blandt andet med udarbejdelsen af Forenings Guiden og vil på sigt være med til afholdelse af arrangementer samt undersøge potentialet for et projekt for og med unge. 

Telefon: 51 68 86 22 

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
 

 

Frivilligcenter Rebild

Østre Alle 6, Lokale 70
9530 Støvring

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

tlf: 51 68 86 22

Ring og lav en aftale eller kom forbi i kontorets åbningstid: 
  • Tirsdag: kl. 10 - 12

  • Onsdag: kl. 10 - 12
  • Torsdag: kl. 15 - 17
 Telefontid:
  • Mandag: kl. 9 - 14

  • Tirsdag: kl. 9 - 14

  • Onsdag: kl. 9 - 14
  • Torsdag: kl. 13 - 17