Skip to main content

Bliv frivillig

Har du brug for hjælp?

Overvejer du at blive frivillig eller vil du gerne være med i et frivilligt fællesskab?? Har du brug for hjælp?  Så hjælper Frivilligcentret dig!

Book en samtale og få svar på de spørgsmål, du har. Vi kender til foreningslivet, frivilligheden og fællesskaberne i hele kommunen og kan hjælpe dig med at finde den frivillige forening eller indsats, der matcher dit behov og dine interesser. Vi formidler også gerne den første kontakt mellem dig og foreningen og sørger for, at du bliver taget godt imod.

Du kan også orientere dig i vores ForeningsGuide, hvor vi har samlet beskrivelser af foreninger og fællesskaber i Rebild kommune. I beskrivelserne kan du bl.a. læse om, hvordan du kan blive frivillig hos de enkelte foreninger og fællesskaber. 

Kontakt FællesskabsGuiden i dag!

Chanette er Frivilligcenter Rebilds fællesskabsguide. Hun afholder afklarende og motiverende samtaler med mennesker, der gerne vil være frivillige eller en del af et frivilligt fællesskab, og hun indgår i dialog med foreningslivet for at sikre det gode match og understøtter foreningerne i fastholdelse af nye frivillige og deltagere.

Chanette Schou Lynge Larsen

Telefon: 51 23 30 03

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvad kan du forvente?